55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez (beszélgetésindító kártyák)

Elérhetőség: Központi raktáron
Időgarantált házhozszállítással a kiszállítás dátuma: 2024. július 17.
Csomagpontra szállítás díja: 1.190 Ft
Gyártó cikkszám: 5999860320159
4.990 Ft
Mennyiség:
Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

A rendelés leadását követően a központi raktárból a 3. kerületi játékboltba szállítjuk a megrendelést, ahol az értesítést követően átvehetővé válik. Üzletünk könnyen megközelíthető! Parkolás közvetlenül az üzlet előtt egész nap könnyedén, sok szabad parkolóval. Tömegközlekedéssel az 1-es villamostól mindössze pár perc sétára található az üzletünk.

Időgarantált másnapi házhozszállítás opció

Amennyiben sürgős a rendelésed, úgy van lehetőség a megrendelés leadásánál ezt jelezni és kiválasztani az időgarantált másnapi kiszállítás lehetőségét mindössze 500Ft-os felár ellenében. Ez a lehetőség a központi raktáron elérhető termékekre vonatkozik és munkanapokon 16:30-ig leadott rendelések esetén tudjuk biztosítani.
Segítünk ha elakadnál

Segítünk ha elakadnál

Bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük írj egy e-mailt a segito@ajandekjatek.hu címre és garantáljuk, hogy munkanapokon pár órán belül választ kapsz. Nálunk nem kell napokat várnod a válaszra, mi egész nap, folyamatosan monitorozzuk az e-mail fiókunkat!
55  kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez (beszélgetésindító kártyák)
4.990 Ft
Mennyiség:

Leírás

A pozitív fókuszú beszélgetések lelkünkre, sőt még egészségünkre is pozitívan hatnak. Az 55 kérdés pozitív és tartalmas beszélgetésekhez kártyák kérdéseinek a megválaszolása nemcsak másokkal való kapcsolódásra teremt lehetőséget, de a lelki egészségünket is szolgálják. Hol használható? akár ikonokkal lehetne illusztrálni Barátokkal baráti összejöveteleken Friss pároknak ismerkedéshez Különféle családi, baráti ünnepségeken Meghitt estéken vagy minőségi időtöltéskor a pároddal Négyszemközti beszélgetéseken Önismereti csoportokon

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 10. 16. Igazolt vásárlás
Közösségi játékhoz alkalmas, a kérdések jók. A kártyák kissé vékonyak, ezért ezért óvatos kezekbe való. A szállítás, ügyfélszolgálati kommunikáció kiváló volt.

Népszerű termékeink a kategóriában