Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom és ne jelenjen meg többet
Menü

Jagged Alliance The Boardgame - társasjáték (angol nyelvű)

Ár:
39.990 Ft
Jagged Alliance The Boardgame - társasjáték (angol nyelvű)

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-04-24

Leírás

„A népem és Arulco nevében, Isten hozott. A nevem Miguel Cordona és nagy szükségünk van a segítségedre.”

MEGÉRKEZETT! Jagged Alliance – The Boardgame

Ebben a kultikus, körökre osztott stratégiai játékban ismét megcsillogtathatod taktikai tudásodat – ezúttal társasjáték formájában. Itt mindent megtalálsz, amit a számítógépes verzióban megismerhettél és még több: marcona zsoldosokat, reményükben megtépázott felkelőket és lakókat, felszabadítandó városokat, pusztító fegyvereket, felszereléseket, vérszomjas ellenfeleket és a Diktátort magát.

Csapd fel a küldetés füzetet, válassz a 13 zsoldos közül és mérj végzetes csapást az elnyomókra, űzd ki őket az elfoglalt szektorokból és állítsd helyre a rendet egyedül vagy barátaiddal az arulcoi vidéken. Vedd igénybe a felkelők segítségét, találd meg és használd a legütősebb fegyvereket és taktikai kellékeket, javítsd, fejleszd őket, ha már nem muzsikálnak olyan szépen. Mozogj, lopakodj, gyógyíts, irányíts, de vigyázz: egy rosszul kivitelezett támadás, néhány elhibázott lövés és elhamarkodott döntés máris a Diktátor erői felé billenti a mérleget. Oldj meg mellékküldetéseket, fizesd le a hadnagyokat, képezz ki milicistákat, hogy elkerüljön a Diktátor őrjöngő dühe. A cél mégis ugyan az: végezni vele… mindenáron!

Játékosszám: 1 – 4

Játékidő: 45 – 360 perc

Kor: 14+

Tervezők: Marko Jelen, Jan Wagner

Kiadó: Underground Games GbR

Kategória: kockajáték, harci, modern háborús, videojáték téma

Mechanizmus: akciópont rendszer, kampánnyal / kártyahúzással irányított, kooperatív mód, blokkokból álló játéktábla (variálható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés