Műcsótányok 5 db

Elérhetőség: Központi raktáron
Időgarantált házhozszállítással a kiszállítás dátuma: 2024. szeptember 18.
Csomagpontra szállítás díja: 1.990 Ft
Az 5 darabos élethű hamis csótány tréfa készlet tökéletes kiegészítő Halloweenre, partikra, és egyéb vicces alkalmakra. Ezeket a csótányokat úgy tervezték, hogy valósághűek legyenek, így garantáltan megijesztik barátaidat. A 6,5 x 2 cm-es méretű műcsótányok könnyűek és egyszerűen elhelyezhetők bármely meglepetés helyszínen.
1.190 Ft
Mennyiség:
Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

A rendelés leadását követően a központi raktárból a 3. kerületi játékboltba szállítjuk a megrendelést, ahol az értesítést követően átvehetővé válik. Üzletünk könnyen megközelíthető! Parkolás közvetlenül az üzlet előtt egész nap könnyedén, sok szabad parkolóval. Tömegközlekedéssel az 1-es villamostól mindössze pár perc sétára található az üzletünk.

Időgarantált másnapi házhozszállítás opció

Amennyiben sürgős a rendelésed, úgy van lehetőség a megrendelés leadásánál ezt jelezni és kiválasztani az időgarantált másnapi kiszállítás lehetőségét mindössze 500Ft-os felár ellenében. Ez a lehetőség a központi raktáron elérhető termékekre vonatkozik és munkanapokon 16:30-ig leadott rendelések esetén tudjuk biztosítani.
Segítünk ha elakadnál

Segítünk ha elakadnál

Bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük írj egy e-mailt a segito@ajandekjatek.hu címre és garantáljuk, hogy munkanapokon pár órán belül választ kapsz. Nálunk nem kell napokat várnod a válaszra, mi egész nap, folyamatosan monitorozzuk az e-mail fiókunkat!
Műcsótányok 5 db
1.190 Ft
Mennyiség:

Leírás

Ez az élethű műcsótány tréfa készlet kiváló választás azoknak, akik szeretik a csínytevéseket és a viccelődést. A készlet 5 darab hiper-élethű csótányt tartalmaz, amelyek mérete 6,5 x 2 cm. Ezek a csótányok valósághű dizájnnal rendelkeznek, így úgy néznek ki, mint az igazi rovarok, garantáltan megijesztve barátaidat és családtagjaidat. Tökéletes választás Halloweenre, partikra, vagy bármilyen alkalomra, ahol a humor és az ijedtség találkozik.

Ezek a hamis csótányok könnyen használhatók, egyszerűen elhelyezhetők bármilyen felületen, például a hűtőszekrényben,  tányéron, vagy a kanapén. Használd őket, hogy szórakoztató és emlékezetes pillanatokat teremts barátaiddal. A készlet kompakt, így akár magaddal is viheted bulikra vagy piknikekre, hogy bárhol meglephesd a társaságot.

Miért válaszd ezt a terméket?

  • Valósághű dizájn: Úgy néznek ki, mint az igazi csótányok, így garantált a meglepetés.
  • Könnyű használat: Könnyen elhelyezhetők és kezelhetők.
  • Tökéletes bulikhoz: Kiváló választás Halloweenre és partikra, ijesztő dekorációként vagy csínytevéshez.
  • Sokoldalú felhasználás: Szétterítheted őket otthon, irodában, vagy akár piknikeken is.

A csomag tartalma:
5 db élethű hamis csótány

Szerezd be most az élethű hamis csótány tréfa készletet, és lepd meg barátaidat egy kis ijesztő szórakozással!

Termék tulajdonságok:

  • Méretek: 6,5 x 2 cm
  • Anyag: Műanyag
  • Használat: Csínytevés, parti dekoráció, Halloween

Gyakran ismételt kérdések (GYIK):

Mennyire valósághűek a csótányok?
Ezeket a hamis csótányokat úgy tervezték, hogy nagyon élethűek legyenek, így valódi rovarnak tűnnek.

Milyen alkalmakra ajánlott a használatuk?
Kiválóan alkalmasak Halloweenre, partikra, csínytevésre, vagy bármilyen olyan alkalomra, ahol egy kis ijesztgetés szükséges.

Biztonságos a használatuk?
Igen, ezek a hamis csótányok könnyű műanyagból készültek, és biztonságosan használhatók dekorációként vagy tréfa céljára.

Hol lehet elhelyezni őket?
Elhelyezheted őket bármilyen felületen, például a hűtőszekrényben,  tányéron, vagy akár az irodában, hogy meglepd barátaidat vagy kollégáidat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méretek 6,5 x 2 cm
Anyag Műanyag
Használat Csínytevés, parti dekoráció, Halloween