párbeszéd — körvonal x beszélgess jól.

Elérhetőség: Központi raktáron
Időgarantált házhozszállítással a kiszállítás dátuma: 2024. július 17.
Csomagpontra szállítás díja: 1.190 Ft
Gyártó cikkszám: 5999861567126

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik fejlesztenének a beszélgetéseik minőségén
  • azoknak, akikkel előfordult már, hogy nem tudták elmondani, mi van bennük
  • azoknak, akik szeretnének pozitívan hatni a családjuk, barátaik, kollégáik kommunikációjára
  • azoknak, akik szeretnének tudatosan hatékonyabban, sikeresebben kommunikálni 
  • azoknak, akik szeretnek játszani.
8.990 Ft
Mennyiség:
Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

A rendelés leadását követően a központi raktárból a 3. kerületi játékboltba szállítjuk a megrendelést, ahol az értesítést követően átvehetővé válik. Üzletünk könnyen megközelíthető! Parkolás közvetlenül az üzlet előtt egész nap könnyedén, sok szabad parkolóval. Tömegközlekedéssel az 1-es villamostól mindössze pár perc sétára található az üzletünk.

Időgarantált másnapi házhozszállítás opció

Amennyiben sürgős a rendelésed, úgy van lehetőség a megrendelés leadásánál ezt jelezni és kiválasztani az időgarantált másnapi kiszállítás lehetőségét mindössze 500Ft-os felár ellenében. Ez a lehetőség a központi raktáron elérhető termékekre vonatkozik és munkanapokon 16:30-ig leadott rendelések esetén tudjuk biztosítani.
Segítünk ha elakadnál

Segítünk ha elakadnál

Bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük írj egy e-mailt a segito@ajandekjatek.hu címre és garantáljuk, hogy munkanapokon pár órán belül választ kapsz. Nálunk nem kell napokat várnod a válaszra, mi egész nap, folyamatosan monitorozzuk az e-mail fiókunkat!
párbeszéd — körvonal x beszélgess jól.
8.990 Ft
Mennyiség:

Leírás

Ennek a fejlesztő kártyajátéknak a feladata nem más, mint feloldani a mindennapi beszélgetésekből fakadó félreértéseket és konfliktusokat. Azoknak készült, akiknek fontosak a minőségi kapcsolatok, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről, és akik szeretnének javítani a kommunikációjukon. A játék könnyen ráébreszthet arra, hogy sokkal tudatosabban lehetne és kellene beszélgetnünk egymással különböző élethelyzetekben. A körvonal azért jött létre, hogy az emberek könnyebben és őszintén beszélgessenek, és hogy olyan dolgok is felszínre jöjjenek, amik egy átlagos hétköznapi beszélgetés során nem feltétlenül jönnének. A Beszélgess jól azért jött létre, hogy azok, akik szeretnének a kommunikációjukban tudatosabbak, sikeresebbek lenni, fejlődhessenek benne. Ezért nem volt kérdés, hogy közösen létrehozunk egy olyan kommunikációfejlesztő kártyajátékot, ami könnyedén mélyebb és tudatosabb beszélgetésekhez segít titeket. A kategóriák a kommunikációnk különböző területeit fejlesztik: a másikra való ítélkezéstől-mentes figyelmet gyakoroljátok, ha a  ’Mikor érezted magad így?’  lehetőségetek van kimondani olyan dolgokat, amiket egyébként nehéz lenne, vagy nincs rá megfelelő alkalom,  ha a ’Reflexió’ kategóriákat húzzátok elmondhatod a másiknak, hogy bizonyos helyzetekben hogyan érzed magad, ezáltal segítesz neki az empátiában, ha az ’Érzések’ kártyát húzod fejlődik az önismereted, nőhet az önbizalmad, esélyt kapunk és adunk a változtatásra a ’Visszajelzés adok-kapok’ kategóriával teret adunk egy izgalmas és biztonságos eszmecserének, mindannyiunk életét érintő kérdések feldolgozásával, ha a ’Mit gondolsz a témáról’ kártyákat húzzátok. Kiknek ajánljuk? azoknak, akik fejlesztenének a beszélgetéseik minőségén azoknak, akikkel előfordult már, hogy nem tudták elmondani, mi van bennük azoknak, akik szeretnének pozitívan hatni a családjuk, barátaik, kollégáik kommunikációjára azoknak, akik szeretnének tudatosan hatékonyabban, sikeresebben kommunikálni  azoknak, akik szeretnek játszani. A doboz tartalma: 1 összefoglaló kártya 5 kategórialeírás kártya (Visszajelzés adok-kapok, Mit gondolsz a témáról?, Mikor érezted így magad?, Reflexió, Pozitív vagy negatív? Miért?) 78 feladatkártya A képek illusztrációk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Népszerű termékeink a kategóriában