Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Játékbolt Óbudán

Játékbolt Óbudán Sokunk számára a játék varázslatos világa nem csak gyermekkori emlékeket idéz fel, hanem a mindennapi stressztől való menedéket is jelent. Budapesten, a Veder utcában található Ajándékjáték Kisáruház éppen ilyen menedéket nyújt minden korosztálynak. A 1035 Budapest, Veder utca 2-4. alatti boltunkba lépve azonnal egy másik világba csöppensz.

A kisáruházunk nyitvatartása gondosan lett kialakítva, hogy mindenki számára kényelmes legyen:

  • Keddtől péntekig: 12:00-tól 18:00-ig
  • Szombat: 10:00-től 14:00-ig
  • Hétfőn és vasárnap zárva tartunk, hogy újra feltöltsük a polcokat és frissítjük kínálatunkat.

Üzletünkben a teljes webáruház kínálatának csak egy részét találhatod meg, de ez a rész különösen gazdag. Kiemelten büszkék vagyunk társasjátékainkra, LEGO szettjeinkre, Barbie babákra és a számtalan játékfigurára. Ezek a termékek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a kreativitást és a kézügyességet is.

Az Ajándékjáték Kisáruház több mint csak egy bolt. Itt minden vásárló része lesz egy közösségnek, ahol a játék és az öröm áll a középpontban. Szakértő eladóink nem csak segítenek a tökéletes ajándék kiválasztásában, hanem szívesen mesélnek a játékok történetéről és különlegességeiről is.

Fedezd fel te is az Ajándékjáték Kisáruházat, ahol minden látogatás egy új kaland! Várunk szeretettel, hogy közösen merüljünk el a játék varázslatos világában. Legyen szó akár egy társasjáték-estéről barátokkal vagy egy különleges ajándékról szeretteidnek, nálunk mindenki megtalálja a tökéletes játékot.

Várunk a Játékországban!

Keresés